ALLROUND OPERATIONEEL TECHNICUS WATERSECTOR

In deze functie ben je verantwoordelijk voor diverse uitdagende en complexe technische werkzaamheden, zoals het opbouwen, installeren, aansluiten en in bedrijf stellen van watertechnische installaties. Bij bestaande installaties werk je zelfstandig aan het verhelpen van storingen en het plegen van preventief onderhoud. Hierbij heb je onder andere te maken met klimaatcomputers en andere onderdelen van het gietwatersysteem van onze klanten. Het is een veelzijdige functie, waarin je zelfstandig te werk gaat en de relatie met de klant onderhoudt door advisering en een prettig contact. Je werkt met hoogwaardige technologie, machines gebouwd van roestvaststaal en uitgevoerd met tal van sensoren, pneumatische kleppen en bestuurd met behulp van moderne PLC-programmatuur. Als ervaringsdeskundige krijg je een belangrijk rol bij het verbeteren van (service) processen, werkwijzen en voorschriften. Waarbij jij overigens best het initiatief mag nemen. Graag zelfs!

img_6178WIE ZOEKEN WIJ?

Voor deze functie zoeken we een gedreven technicus, die functioneert op minimaal MBO-niveau. (enige) Ervaring met watertechnische installaties in de glastuinbouw en/of voedingsmiddelenindustrie is een pre, maar kom je net van school, dan nodigen we je ook van harte uit te reageren. De ideale kandidaat houdt van afwisseling in zijn dagelijkse werkzaamheden, is flexibel en technisch inventief en heeft de wil en inzet om zich verder te ontwikkelen in de functie en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Verder functie-eisen zijn:

  • afgeronde MBO opleiding: VAPRO-C voor Procesoperator of afgeronde AOT-opleiding;
  • stressbestendig, in staat procesmatig te denken en handelen;
  • teamspeler met potentie om door te groeien naar aansturende functie is een pre;
  • ervaring in glastuinbouw en/of voedingsmiddelenindustrie is een pre.

img-20160616-wa0000WAT BIEDEN WE JOU?

Een uitdagende en afwisselende functie in een enthousiast team van een jong, sterk groeiend bedrijf, waarin jij je creativiteit kwijt kunt.  Uiteraard bieden we je een goed salaris en bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden.

INTERESSE?

Stuur je sollicitatiebrief en CV naar work@wateriq.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen Krosse  (Directeur Business Development) via telefoonnummer 06-29002496.