Green Specialties Holland (GSH) uit Lierop (NB) is 28 oktober officieel genomineerd voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2017. Bij de toelichting op de nominatie wordt de visie, durf en het doorzettingsvermogen van GSH geroemd.

Innoveren is de tweede natuur geworden van Green Specialties Holland. Het assortiment bladgewassen groeit constant met nieuwe producten. Deze komen voort uit de persoonlijke contacten die de ondernemers onderhouden met de eindklant. Green Specialties Holland is ambitieus en gericht op groei die niet ten koste mag gaan van kwaliteit van de producten en diensten. Duurzame oplossingen horen daarbij, zoals het gebruik van zonnepanelen, optimale watervoorzieningen en –zuivering, telen volgens de richtlijnen van Milieukeur en gebruik van natuurlijke groenbemesters.

top_gsh-largeDe jury vindt Green Specialties Holland een toponderneming in de vollegrond-groentesector, omdat het bedrijf innoveert en marktgericht onderneemt en daarmee niet altijd het geëigende pad volgt. Daarmee zijn de ondernemers een voorbeeld voor de sector.

Water IQ feliciteert GSH met deze nominatie. De vooruitstrevende manier waarop de watervoorziening en waswaterkwaliteit is geoptimaliseerd is inderdaad een prachtig voorbeeld voor de sector. We zijn trots om daarin met de Opticlear Diamond de partner te mogen zijn in de behandeling van proceswater en reststromen.