Neem een diepe duik in de wereld van Water IQ. Kijk hieronder voor de actuele vacatures.

WaterIQ heeft de wind in de zeilen. In alle sectoren waarin zij actief is levert Water IQ innovatieve oplossingen die technisch reiken aan de grenzen wat ooit eerder is gedaan. Dat betekent veel pionieren en continu doorontwikkelen van oplossingen die klanten doen verbazen.

Innoveren is echt geweldig maar vraagt ook veel energie en flexibiliteit. En een mindset bij haar hele team om altijd op zoek te zijn naar oplossingen en uit te gaan dat alles kan. Dat maakt dat niet al het werk te vangen is in kantoortijden. Net als veel van onze klanten zijn we de hele dag in touw.

Dat betekent niet dat we altijd werken. We pakken onze rust als het kan. De een pakt dan zijn loopschoenen, de ander zijn mountainbike of gitaar. En trouwens, met een goed team, gave opdrachten en een job die bij je past voelt het alsof je nooit meer hoeft te werken.

Hoofd Werkvoorbereider

Hoofd Werkvoorbereider

Maak jij onze productie lean and mean?

Ben jij het Hoofd Werkvoorbereiding met een hands-on mentaliteit? Klaar om het eerste aanspreekpunt voor de productie en onze leveranciers te zijn? 

Allround Operationeel Technicus

Allround Operationeel Technicus

Ben jij die flexibele alleskunner voor klanten?

Uitdagende technische werkzaamheden bij het opbouwen, installeren en in bedrijf stellen van watertechnische installaties. And then some. Meer weten?
Specialist administratie (0,2-0,4 fte)

Specialist administratie (0,2-0,4 fte)

Stroomlijn jij onze financiele administratie?

Een succesvol bedrijf is gebouwd op goede cijfers. Als medewerker financiële administratie ben jij verantwoordelijk voor de financiële bedrijfsadministratie. Meer weten?